Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mango maduro (250-300 g)
- 30 g de cebolla
- 600 g de tomate maduro, en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de pepino pelado, en trozos
- 25 g de vinagre
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de aceite de oliva
- 200 g de cubitos de hielo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 584.2 kJ / 139.8 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min.
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min.
Gazpacho de aguacate
10 min.
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min.
Gazpacho de melón
15 min.
Gazpacho de zanahorias
10 min.
Gazpacho de melón
10 min.
Gazpacho de remolacha
10 min.
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 min.
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 min.
Gazpacho de manzana verde
10 min.
Sopa fría de melón
10 min.