Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mango maduro (250-300 g)
- 30 g de cebolla
- 600 g de tomate maduro, en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de pepino pelado, en trozos
- 25 g de vinagre
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de aceite de oliva
- 200 g de cubitos de hielo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 584.2 kJ / 139.8 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 Std. 10 Min
Gazpacho de albaricoques
1 Std. 15 Min
Gazpacho de melón
15 menit
Gazpacho de remolacha
10 min
Gazpacho de manzana verde
10 min
Gazpacho de melón
10 min
Gazpacho de aguacate
10 min
Gazpacho de fresas con queso feta
10 min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 menit
Gazpacho de zanahorias
10 min