Urządzenia i Akcesoria
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Honey Mustard Sauce
-
mustard, (eg. English mustard)wholegrain mustard75 g
-
honey75 g
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Eggs
-
water400 g
-
medium eggs10
-
bread torn in pieces150 g
-
smoked salmon cut in pieces400 g
-
fresh parsley10 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)vegetable oil for frying (approx. 1.5 litres)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 min
Butter Chicken
50 min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 godz. 50 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 godz.
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2 godz. 30 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Peppercorn Sauce
30 min