Urządzenia i Akcesoria
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Honey Mustard Sauce
-
mustard, (eg. English mustard)wholegrain mustard75 g
-
honey75 g
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Eggs
-
water400 g
-
medium eggs10
-
bread torn in pieces150 g
-
smoked salmon cut in pieces400 g
-
fresh parsley10 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)vegetable oil for frying (approx. 1.5 litres)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chunky Coleslaw
5 min
Teriyaki Marinade
15 min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2 godz.
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 godz. 10 min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1 godz. 10 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Mojito
5 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Apple and Maple Syrup Bacon Scones
1 godz. 10 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 godz. 30 min