Wersje kompatybilne
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
lub mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
lub sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
Alternatywne przepisy
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5hod. 20min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1h
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 min
Peppercorn Sauce
30min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h