Risotto zucchine e menta
TM5 TM6

Risotto zucchine e menta

3.5 (190 ocen)

Składniki

  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 400 g di zucchine a dadini
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 foglioline di menta fresca

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
187 kJ / 448 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
66.6 g
Tłuszcz
15.7 g
Tłuszcz nasycony
22.5 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy