Urządzenia i Akcesoria
Peperoni in agrodolce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
½ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
700 g di peperoni gialli, rossi e verdi, puliti e a pezzi (5 cm)
-
2 cucchiaini di sale
-
30 g di zucchero
-
40 g di aceto balsamico
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.2 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peperoni marinati
55min
Peperoni con capperi
40min
Carciofi in agrodolce
30min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35min
Zucchine alla menta
30min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Caponata alla catanese
1u.
Peperoni in agrodolce sottaceto
721u. 40min
Peperoni alla pugliese
721u. 10min
Melanzane e zucchine marinate
1u. 35min
Carote al Marsala
25min
Melanzane trifolate
40min