Peperoni in agrodolce

Peperoni in agrodolce

4.9 1.8K oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • ½ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 700 g di peperoni gialli, rossi e verdi, puliti e a pezzi (5 cm)
  • 2 cucchiaini di sale
  • 30 g di zucchero
  • 40 g di aceto balsamico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 189 kcal / 791 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...