Urządzenia i Akcesoria
Peperoni in agrodolce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
½ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
700 g di peperoni gialli, rossi e verdi, puliti e a pezzi (5 cm)
-
2 cucchiaini di sale
-
30 g di zucchero
-
40 g di aceto balsamico
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.2 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 Min
Contorno di verdure
25 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Peperoni con capperi
40 Min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 Min
Carote al Marsala
25 Min
Melanzane trifolate
40 Min
Zucchine alla menta
30 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Caponata alla catanese
1 Std.
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Peperoni marinati
55 Min