墨西哥慢炖猪肉

墨西哥慢炖猪肉

5.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份

Składniki

  • 橄榄油
    40 克
  • 猪肉 去筋,切块(6公分x4公分)
    600 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 洋葱 切块
    150 克
  • 番茄 切碎
    200 克
  • 罐装墨西哥辣椒
    20 - 30 克
    1 - 2 条 新鲜辣椒, ,去籽,切段
  • 红灯笼椒 切2公分块
    120 克
  • 青灯笼椒 切2公分块
    120 克
  • 黑豆 罐装,沥干
    250 克
  • 番茄膏
    30 克
  • 100 克
  • 鸡肉高汤酱
    ½ 茶匙
    ½ 块 鸡精块, (0.5公升)
  • 玉米薄饼
    6 片
  • 新鲜芫荽 只取叶片
    4 汤匙
  • 酸奶油
    100 克
  • 牛油果(鳄梨)
    2 个
  • 酸柑(青柠) 切块
    1 粒

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 29 g
Kalorie 1875 kJ / 446 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 8.2 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...