Urządzenia i Akcesoria
Danubio dolce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
22 porzioni
Składniki
Impasto
-
200 g di latte intero + q.b.
-
2 cucchiaini rasi di lievito di birra disidratato½ cubetto di lievito di birra fresco (12,5 g)
-
50 g zucchero
-
1 uovo
-
500 g di farina di forza + q.b.
-
50 g di burro a pezzi
-
½ cucchiaino di sale
Farcitura e decorazione
-
300 g di crema gianduia
-
2 cucchiai di granella di zucchero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
4.3 g
Kalorie
795 kJ /
190 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta di rose al gianduia
4hod. 10min.
Bauletto bicolore
6hod. 25min.
Pan Brioche
8hod.
Pasta frolla
2hod.
Torta marmorizzata
2hod.
Treccia di pan brioche ripiena
2hod. 20min.
Focaccia tramezzino
2hod. 5min.
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1hod. 30min.
Bruco brioche
2hod.
Torta di rose
2hod.
Panini napoletani
5hod. 20min.
Trancetti cioccolatte
2hod.