Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 914.2 kJ / 218.5 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 12.1 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 12.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glassa di zucchero
10 min.
Cioccolato temperato
15 min
Cioccolato plastico
12 Std.
Crema al burro al cacao
10 min.
Panna montata
10 min.
Pan di Spagna
1hod. 50min
Profiteroles
2h
Pasta di zucchero
1h 10 min.
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2h
Cream tart
4h
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min