Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di zucchero
- 1 albume (35 g)
- 4 - 5 gocce di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 240 g
- Kalorie
- 3409 kJ / 815 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 200 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Slitta di Natale di pan di zenzero
25h 30min
Cioccolato temperato
15 Min
Glassa al cioccolato
20min
Macaron al cioccolato
24h
Pasta Choux
2h
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1h 50min
Profiteroles
2h
Pasta di zucchero
1h 10min
Omini di pan di zenzero
2h 5min
Cream tart
4 Std.
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min