Urządzenia i Akcesoria
Pasta Choux
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 pezzi
Składniki
-
150 g di acqua
-
80 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
2 cucchiaini di zucchero (opcjonalnie) (10 g)
-
120 g di farina tipo 00
-
3 uova (da 60 g circa)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
2 g
Kalorie
300 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Babà napoletano
3 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Pasta choux
2 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Pasta frolla
2 Std.
Profiteroles
2 Std.
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Cupolette al limone
9 Std.
Crema Bimby ®
45 Min