Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 465 g di latte intero
- 115 g di panna (min. 30% di grassi)
- 175 g di zucchero
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 35 g di amido di riso
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 175 g di tuorli
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 9075 kJ / 2169 kcal
- Białko
- 45.9 g
- Węglowodany
- 270.3 g
- Tłuszcz
- 107.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema pasticcera
15 Min
Panna montata
10 Min
Pan di Spagna
1h 50 min.
Babà napoletano
3h
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Crema chiboust
1h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Crema chantilly
35 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min