
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia tramezzino
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 porzioni
Składniki
Focaccia
-
di zucchero½ cucchiaino
-
di lievito di birra fresco (12 g)½ cubetto
-
di latte + q.b.500 g
-
di farina di forza500 g
-
di sale (10 g) + q.b.2 cucchiaini rasi
Farcitura
-
di tonno in scatola al naturale (peso sgocciolato)100 g
-
di olio di arachidi50 g
-
tuorlo d'uovo a temperatura ambiente1
-
di sale1 cucchiaini rasi
-
di aceto di vino1 cucchiaio
Terminare la preparazione
-
uova sode (opcjonalnie) a fette2
Wartości odżywcze na 1 porzioni
Kalorie
500 kcal /
2092 kJ
Białko
21.5 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
68.9 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy