Urządzenia i Akcesoria
Pasta di mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
500 g
Składniki
-
220 g zucchero
-
½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale1 cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
-
220 g di mandorle pelate
-
1 albume (30 g circa)
-
20 g di Maraschino20 g di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 grammi
Białko
10.9 g
Kalorie
1958 kJ /
468 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cassata siciliana
6 h 35 min
Pasticciotti leccesi
1 h 15 min
Cassata siciliana
6 h 35 min
Pasta Choux
2 h
Zucchero a velo
5 min
Minnuzze di Sant'Agata
7 h 30 min
Baccalà fritto in pastella
1 h 10 min
Cartocci e viennesi siciliani
3 h 15 min
Mostaccioli siciliani
1 h
Bon bon di marzapane
1 h 50 min
Cartellate
1 h 5 min
Dolcetti siciliani di mandorle
45 min