Kompot z rabarbaru

Kompot z rabarbaru

4.5 320 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 szklanek

Składniki

  • rabarbaru pokrojonego na 2-3 cm kawałki
    900 g
  • cukru
    100 - 120 g
  • laska cynamonu przełamana na pół
    1
  • wody
    1200 g
  • cytryna ekologiczna, pokrojona w ok. 2 mm plastry
    1
  • liście mięty, świeże

Wartości odżywcze na 1 szklankę

Kalorie 73.4 kcal / 307.2 kJ
Białko 0.6 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 20.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...