
Urządzenia i Akcesoria
Kompot z rabarbaru
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 szklanek
Składniki
-
rabarbaru pokrojonego na 2-3 cm kawałki900 g
-
cukru100 - 120 g
-
laska cynamonu przełamana na pół1
-
wody1200 g
-
cytryna ekologiczna, pokrojona w ok. 2 mm plastry1
-
liście mięty, świeże
Wartości odżywcze na 1 szklankę
Kalorie
73.4 kcal /
307.2 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SEZON GRILLOWY
10 Przepisów
Polska
Polska