Urządzenia i Akcesoria
Smoky Couscous Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
boiling water800 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
pearl couscous (giant)200 g
-
extra virgin olive oil½ Tbsp
-
fresh baby spinach roughly chopped150 g
-
feta cheese diced (1 cm)200 g
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in strips150 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp40 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped20 g
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
garlic cloves2
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.5 g
Kalorie
1912 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Halloumi Salad
20 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min