Urządzenia i Akcesoria
Chicken Cacciatore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves15 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
celery cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
chicken thighs, boneless skin on400 g
-
chicken drumsticks, skin on400 g
-
red wine50 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
400 g plum tomatoestinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.4 g
Kalorie
1464 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Circassian Chicken
2 godz.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min