La cacio e pepe
TM6 TM5 TM31

La cacio e pepe

3.3 (47 ocen)

Składniki

  • 320 g di pasta tipo tonnarelli
  • 15 - 20 grani di pepe nero
  • 200 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • pepe nero macinato fresco, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2048.5 kJ / 489.5 kcal
Białko
21.9 g
Węglowodany
64.7 g
Tłuszcz
17.7 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Błonnik
2.5 g
Sód
948.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy