鸡肉肥肝卷

鸡肉肥肝卷

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
3 人份

Składniki

  • 鹅肝
    30 克
  • 橄榄油 煎炒用,适量
  • 新鲜香菇 切丁
    60 克
  • 蘑菇 切丁
    60 克
  • 适量
  • 黑胡椒粉 适量
  • 鸡腿肉 整块
    200 克
  • 1300 克
  • 黄油 切块
    25 克
  • 意大利玉米糊
    120 克
  • 1 茶匙
  • 黑醋酱汁 装饰用
  • 食用花 装饰用
    6 - 8 朵

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 79.1 mg
Białko 16.2 g
Kalorie 1670.7 kJ / 399.3 kcal
Tłuszcz 21.2 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 36.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...