Urządzenia i Akcesoria
鸡肉肥肝卷
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
3 人份
Składniki
-
鹅肝30 克
-
橄榄油 煎炒用,适量
-
新鲜香菇 切丁60 克
-
蘑菇 切丁60 克
-
盐 适量
-
黑胡椒粉 适量
-
鸡腿肉 整块200 克
-
水1300 克
-
黄油 切块25 克
-
意大利玉米糊120 克
-
盐1 茶匙
-
黑醋酱汁 装饰用
-
食用花 装饰用6 - 8 朵
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
79.1 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
1670.7 kJ /
399.3 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
36.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
意大利风味
10 Przepisów
Chiny
Chiny