韓式五花牛泡菜炊飯
TM5 TM6

韓式五花牛泡菜炊飯

4.2 (10 ocen)

Składniki

  • 15 克 蒜頭
  • 10 克 黑麻油
  • 300 克 火鍋五花肉片 ,切片(長約5公分)
  • 150 克 韓式泡菜 ,略切
  • 700 克 水
  • 2 茶匙 魚露
  • 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
  • 15 克 蔥 ,切蔥花
  • 1 大匙 白芝麻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2451.5 kJ / 586.5 kcal
Białko
25.6 g
Węglowodany
7.4 g
Tłuszcz
50.1 g
Tłuszcz nasycony
121.1 g
Błonnik
2.9 g
Sód
457.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy