Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 10 克 黑麻油
- 300 克 火鍋五花肉片 ,切片(長約5公分)
- 150 克 韓式泡菜 ,略切
- 700 克 水
- 2 茶匙 魚露
- 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
- 15 克 蔥 ,切蔥花
- 1 大匙 白芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2451.5 kJ / 586.5 kcal
- Białko
- 25.6 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 50.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 121.1 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 457.3 mg