韓式五花牛泡菜炊飯

韓式五花牛泡菜炊飯

4.2 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 黑麻油
    10 克
  • 豬五花火鍋肉片 切片(長約5公分)
    300 克
  • 韓式泡菜 略切
    150 克
  • 700 克
  • 魚露
    2 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 白芝麻
    1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 457.3 mg
Białko 25.6 g
Kalorie 2451.5 kJ / 586.5 kcal
Tłuszcz 50.1 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 121.1 g
Węglowodany 7.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...