Urządzenia i Akcesoria
金沙苦瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
鹹蛋1 顆
-
蒜頭15 克
-
油20 克
-
苦瓜 去內膜,切片(約1公分)400 克
-
糖1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
水20 克
-
蔥 切段(約1公分)1 枝
-
新鮮紅辣椒 切段(約1公分)½ 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
770.6 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1464.5 kJ /
350.3 kcal
Tłuszcz
25.3 g
Błonnik
13.9 g
Węglowodany
28.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味自由配
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan