Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pasas sin semillas
- 200 g de aceite de oliva
- 50 g de piñones
- 50 g de harina
- 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 dientes de ajo
- 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1695 kJ / 406 kcal
- Białko
- 35.66 g
- Węglowodany
- 19.96 g
- Tłuszcz
- 20.34 g
- Błonnik
- 4.73 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Dorada a la catalana
30 Min
Bacalao con salsa de almendras
35 dk
Rape en salsa de almendras
30 Min
Alcachofas a la cerveza
45 dk
Bacalao con salsa de mango
30 Min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 dk
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 dk
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 dk