Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 espárragos verdes cortados (longitudinal y transversalmente) en cuartos
- 1 - 2 cebolletas rectas cortadas en rodajas
- 4 filetes de rodaballo (de aprox. 170 g)
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 4 cucharadas de mayonesa
- 2 ramitas de eneldo fresco picado
- 4 tomates cherry en cuartos
- 400 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 994 kJ / 237 kcal
- Białko
- 30.41 g
- Węglowodany
- 1.41 g
- Tłuszcz
- 12.29 g
- Błonnik
- 1.07 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Rodaballo con verduras en papillote
1h 15min
Magrets de pato con peras
1 Std.
Corvina con ratatouille
45 Min
Rodaballo al vapor con uvas
30min
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1 Std.
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30min
Dorada a la veneciana
55min