Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 espárragos verdes cortados (longitudinal y transversalmente) en cuartos
- 1 - 2 cebolletas rectas cortadas en rodajas
- 4 filetes de rodaballo (de aprox. 170 g)
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 4 cucharadas de mayonesa
- 2 ramitas de eneldo fresco picado
- 4 tomates cherry en cuartos
- 400 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 994 kJ / 237 kcal
- Białko
- 30.41 g
- Węglowodany
- 1.41 g
- Tłuszcz
- 12.29 g
- Błonnik
- 1.07 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluza al vapor de almejas
30 min.
Rape al vapor con salsa verde
20p
Rape con espárragos a la marinera
30 min.
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30 min.
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35p
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 min.
Merluza rellena con ajada de gambas
40 min
Rodaballo con verduras en papillote
1óra 15p
Rodaballo asado a la mediterránea
50min
Salmonetes en papillote
25 min.
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min.