Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs de gros calibre, froids
- de l'eau pour remplir jusqu'à la marque de 1 litre
- pain grillé et beurré, pour accompagner
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 343 kJ / 82 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz long blanc
35 min
Cuisson du riz jasmin
35 min
Pâtes au citron et saumon fumé Deuxième bol
35 min
Pommes de terre Cuisson lente (TM6)
45 min
Oeufs brouillés Sous vide
40 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson du riz
25 min
Cuisson des pâtes
25 min
Cuisson des œufs
20min
Cuisson des œufs
20min
Cuisson des œufs
20min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45 min