Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 250 g de riz
- 500 g de haricots verts, frais, entiers
- 10 g de beurre
- 200 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- 50 g de crème
- 1 c. à café de curry en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1782 kJ / 426 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe au potiron
35 Min
Risotto au poireau
40min
Œufs colorés en jaune
55min
Riz à la tomate
30min
Haricots verts au thym
1h 10min
Pizza margherita
2h 10min
Tarte aux épinards
55min
Curry de poulet
35 Min
Ragoût de pain aux tomates et oignons
20 min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Penne brocoli, saucisse et olives
40min