Pasta al pomodoro e spinaci

Pasta al pomodoro e spinaci

4.4 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni

Składniki

  • cipolla tagliata a metà
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio di oliva
    10 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • di panna
    50 g
  • di acqua
    130 g
  • di dado per brodo vegetale in pasta
    1 cucchiaino colmo
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • preparato di erbe aromatiche secche per pizza
    1 cucchiaio
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di pasta secca senza glutine (prodotto secco)
    200 g
  • di foglie di spinaci, surgelate scongelati
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 549 kcal / 2326 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...