Trenette al pesto

Trenette al pesto

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano a pezzi (3-4 cm)
    50 g
  • di pecorino a pezzi (3-4 cm)
    30 g
  • di pinoli
    30 g
  • di aglio
    ½ spicchio
  • di foglie di basilico fresco lavate e asciugate delicatamente
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    130 g
  • di acqua
    1200 g
  • di patate a pezzi (1-2 cm)
    250 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di pasta secca tipo trenette o linguine
    400 g
  • di fagiolini verdi a pezzi (3-4 cm)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 530 kcal / 2217 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...