
Urządzenia i Akcesoria
Trenette al pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano a pezzi (3-4 cm)50 g
-
di pecorino a pezzi (3-4 cm)30 g
-
di pinoli30 g
-
di aglio½ spicchio
-
di foglie di basilico fresco lavate e asciugate delicatamente80 g
-
di olio extravergine di oliva130 g
-
di acqua1200 g
-
di patate a pezzi (1-2 cm)250 g
-
di sale + q.b.1 cucchiaino
-
di pasta secca tipo trenette o linguine400 g
-
di fagiolini verdi a pezzi (3-4 cm)100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
530 kcal /
2217 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria