Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3000 g d'eau
- 350 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, non-épluchées
- 170 g de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 3 petites feuilles de sauge fraîche
- 10 feuilles de persil frais
- 3 brins de cerfeuil frais
- 10 brins de ciboulette fraîche
- 50 g de beurre, détaillé en dés
- 1 c. à café de gros sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1452 kJ / 345 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35 min.
Arancinis
3h
Pâtes fraîches
1h
Nuggets de poulet, purée d'asperges
45 min
Ravioles au poulet et au basilic
1h
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1h 15min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Ravioli maison
2h 15min
Gnocchis de patate douce
40 min
Röstis de pomme de terre aux échalotes
55 min
Gnocchis
45 min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1sa 55 dk