Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3000 g d'eau
- 350 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, non-épluchées
- 170 g de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 3 petites feuilles de sauge fraîche
- 10 feuilles de persil frais
- 3 brins de cerfeuil frais
- 10 brins de ciboulette fraîche
- 50 g de beurre, détaillé en dés
- 1 c. à café de gros sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1452 kJ / 345 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 godz. 10 min
Ravioles au poulet et au basilic
1h
Gnocchis de butternut
1h 35min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Ravioli, on est lundi !
2h 30min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35min
Croquettes de patates douces à la mozzarella
1h 5min
Bao burger au porc et aux légumes
3h
Gnocchis
45min
Gnocchis de patate douce
40min
Bouillon de légumes, soba et œufs mollets
40min
Ravioli maison
2h 15min