Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de courge butternut, détaillée en dés
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 70 g de beurre, coupé en morceaux et 5 g pour le moule
- 140 g de sucre roux
- 3 œufs
- 125 g de poudre d'amande
- 16 noix de pécan
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 985.8 kJ / 236.8 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 14.6 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Banana bread (sans gluten)
1 Std.
Gâteau sans beurre pomme et chocolat
40min
Gâteau marbré potiron-chocolat
2 Std. 30 Min
Muffins banane-framboise-coco
50 Min
Gaufres patate douce et épices
50 Min
Muffins pomme butternut
1 Std. 25 Min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1 godz. 15 min
Carrés tendres fraise-rhubarbe
4 Std.
Brownie à la betterave
40min
Gâteau de courgette au chocolat
1 Std.
Muffins à la banane et aux pépites de chocolat
30min
Gâteau moelleux chocolat et courgette
40min