Penne aux champignons et fromage à tartiner
TM5 TM6

Penne aux champignons et fromage à tartiner

2.3 (47 ocen)

Składniki

  • 10 g de beurre
  • 80 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelle
  • 300 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de pâtes sèches, type penne
  • 60 g de fromage à tartiner, type Kiri®
  • quelques tiges de ciboulette fraîche, ciselées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1780.3 kJ / 425.5 kcal
Białko
12.8 g
Węglowodany
58.6 g
Tłuszcz
15.6 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Błonnik
2.8 g
Sód
122.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy