Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de beurre
- 80 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelle
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de pâtes sèches, type penne
- 60 g de fromage à tartiner, type Kiri®
- quelques tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1780.3 kJ / 425.5 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 58.6 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 122.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 Min
Tagliatelles au basilic, courgette et pignons
35min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Salade de pâtes aux poivrons
45min
Spaghetti aux échalotes et au citron
40min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20 Min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min
Salade de farfalle à la grecque
25 Min
Carbonara
30min
Gnocchis à la carbonara
15 Min