Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de jus de citron vert
- 2 avocats (env. 300 g de pulpe) coupés en morceaux
- ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 400 g d'eau, froide
- 150 g de lait de coco
- 1 bouquet de coriandre, fraîche, effeuillé
- 3 - 5 gouttes de sauce au poivre, type Tabasco
- ½ c. à café de sel
- 20 g de noix de coco râpée, non sucrée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 436 kJ / 106 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho
1 Std. 15 Min
Sorbet framboise et citron vert
10min
Plat coloré de légumes
45min
Gaspacho
1 Std. 15 Min
Salade de crevettes sicilienne
40min
Salade de légumes citronée
15 min
Veau à la sauce au thon
13 Std.
Tartare de légumes
25min
Soupe Tom Kha Gai au lait de coco
35min
Focaccia sans gluten
1h
Risotto aux épinards et asperges
40min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 Min