
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de carottes épluchées, en morceaux
- 100 g de céleri-rave en morceaux
- 50 g d'oignon coupé en deux
- 6 tomates séchées à l'huile égouttées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de concentré de tomates
- 2 c. à soupe de câpres au vinaigre, marinées rincées, égouttées
- 1 - 2 c. à café de sambal oelek
- 6 tranches de pain de mie blanc
- 30 g de salade verte pour décorer
- 1 échalote en fines rouelles, pour décorer
- 2 c. à café de vinaigre balsamique
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 304 kcal / 1271 kJ
- Białko
- 8 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Węglowodany
- 36 g