Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Weizentortilla (Ø 26 cm)1
-
Brokkoliröschen150 g
-
rote Zwiebeln halbiert80 g
-
Salbei abgezupft1 Stängel
-
Weißweinessig20 g
-
Rote Bete, gekocht in Würfeln (1 cm)100 g
-
geriebene Zitronenschale1 TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Oliven, grün, entsteint in Ringen30 g
-
Eier2
-
Ziegenfrischkäse (z. B. Chavroux)150 g
-
fettarme Milch2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
1684 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fit mit Intervallfasten
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Petersilienwurzel-Tortilla
45 min
Low-Carb-Quiche mit Spargel
1 godz. 35 min
Wurzel-Tortilla
1 godz.
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1 godz. 45 min
Erbsen-Frittata
35 min
Bunte-Tomaten-Quiche
1 godz. 10 min
Spinat-Tomaten-Omelette
40 min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2 godz.
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 godz. 15 min
Kürbis-Möhren-Gratin
50 min
Wirsingtarte
1 godz. 30 min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min