Käse-Bier-Fondue

Käse-Bier-Fondue

4.1 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Gruyère in Stücken
    400 g
  • Appenzeller in Stücken
    400 g
  • helles Hefebier
    500 g
  • Speisestärke
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ½ TL
  • Muskat
    ¼ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 889 kcal / 3718 kJ
Białko 57 g
Tłuszcz 64 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 38 g
Sód 2099 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...