Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Tarte mit Feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 Stücke
Składniki
Teig
-
Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten120 g
-
Mehl250 g
-
Ei1
-
Salz1 Prise
Belag
-
Rote Bete geschält, in Stücken500 g
-
Wasser500 g
Eiersahne
-
Sahne250 g
-
Eier2
-
süßer Senf10 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Thymian abgezupft5 - 7 Zweige
-
Feta in Stücken100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
1754 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 godz.
Kürbisquiche
2 godz. 5 min
Zucchinitarte
45 min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 godz. 30 min
Vollkorn Mangold-Quiche
1 godz. 30 min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 godz. 15 min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 godz. 20 min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 godz. 20 min
Grünkohl-Quiche
1 godz. 30 min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 godz. 30 min
Kürbis-Feta-Quiche
45 min