Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 Stücke
Składniki
-
Tarteteig oder Quicheteig (400 g), z. B. von Tante Fanny1 Pck.
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl20 g
-
Rote Bete geschält, in Stücken (3 cm)500 g
-
Blauschimmelkäse (z.B. von St. Agur)125 g
-
Schmand200 g
-
Eier (Kl. M)3
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer3 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
995 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 godz.
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 godz. 30 min
Vollkorn Mangold-Quiche
1 godz. 30 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 godz. 20 min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 godz. 20 min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 godz. 20 min
Grünkohl-Quiche
1 godz. 30 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 godz.
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 godz. 30 min
Kürbis-Feta-Quiche
45 min
Kürbis-Tarte
2 godz. 35 min