Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen

Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen

4.6 139 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 Stücke

Składniki

  • Tarteteig oder Quicheteig (400 g), z. B. von Tante Fanny
    1 Pck.
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Öl
    20 g
  • Rote Bete geschält, in Stücken (3 cm)
    500 g
  • Blauschimmelkäse (z.B. von St. Agur)
    125 g
  • Schmand
    200 g
  • Eier (Kl. M)
    3
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 6 g
Kalorie 995 kJ / 238 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...