Urządzenia i Akcesoria
Gelbe-Bete-Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1000 g
-
Gelbe Bete mit Schale (ca. 10 cm Ø)600 g
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Schalotten2
-
Öl20 g
-
Risottoreis (ca. 18-20 Minuten Garzeit)250 g
-
Weißwein150 g
-
Geflügelfond600 g
-
Salz½ TL
-
Butter20 g
-
Rucola40 g
-
Ziegenfrischkäse zerzupft80 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
2571 kJ /
614 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Oldies but Goldies
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mangold-Gnocchi-Salat
25 min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Grünkohlrisotto
40 min
Grünkohl-Risotto
50 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 godz.
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45 min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Fenchel-Risotto
40 min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 min
Mangoldrisotto
50 min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 godz.