Urządzenia i Akcesoria
Southwest Quinoa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
uncooked quinoa7 oz
-
water35 oz
-
salt divided, to taste1 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ oz
-
oil1 oz
-
honey1 oz
-
lime juice1 oz
-
cilantro leaves¼ bunch
-
jalapeño pepper stem and seeds removed (see Tip)1
-
garlic clove1
-
yellow mustard½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
red bell pepper diced (approx. 5 oz)1
-
orange pepper diced (approx. 5 oz.)1
-
black beans (14.5 oz), rinsed and drained1 can
-
sweet corn kernels (14.5 oz), rinsed and drained1 can
-
green onions thinly sliced2
-
avocado diced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
678 mg
Białko
12 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cookidoo® Plated 2021
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Every Season is a Healthy Season
20 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Pantry Magic - #athomewiththermomix
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
TM7™ Manifesto
200 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Your Cookidoo® 2025 - Green Alchemist
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Green Shakshuka
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Cauliflower Steaks
45 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Vegetarian Chili
50 min
Tortilla Soup
25 min