Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Pork Tenderloin with Rice
Brak ocen
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Shrimp Aguachile
15 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Beef Stroganoff
40 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min