Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Scampi
40 min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Jersey Beef
30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Beef Stroganoff
40 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Tinga de Pollo
40 min