Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Philly Cheesesteak
50 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Brownie Brittle
40 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min