Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Sesame Chicken
40 min
Marry Me Chicken
40 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Baked Chili Beans
50 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Chicken Enchiladas
40 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min