Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.4 mg
Białko
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
30.7 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Potato Gratin
1h 10min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min