
Urządzenia i Akcesoria
Mangoldcremesuppe mit Hack
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Mangold davon 300 g in Stücken und 50 g in feinen Streifen350 g
-
Kartoffeln in Stücken200 g
-
Wasser800 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Sahne200 g
-
Salz1 ¾ TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Öl zum Braten
-
Hackfleisch, gemischt200 g
-
Senf1 TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
-
Frischkäse200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
570 kcal /
2387 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy