Urządzenia i Akcesoria
Knoblauchkartoffeln mit Kümmel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln (à ca. 150 g), halbiert, geschält oder ungeschält8
-
Wasser500 g
-
Kümmel1 TL
-
Knoblauchzehen3
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Petersilie½ Bund
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Crème fraîche30 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1793 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kartoffeln satt
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kartoffelsalat Ägäis
50 min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 min
Kartoffelsalat mediterran
35 min
Crostini mit Pilzen und Fontina
35 min
Pilzfrikadellen
25 min
Waliser Käsetoast
25 min
Nudel-Gemüse-Salat mit Aiolisauce
30 min
Käsekartoffeln vom Backblech
1 godz. 20 min
Überbackenes Brot
20 min
Pilz-Sahne-Sauce
30 min
Thunfisch-Crostini
20 min
Pilz-Kartoffel-Eintopf
50 min