Feta-Cremesuppe

Feta-Cremesuppe

4.0 119 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Paniermehl
    40 g
  • Ei (Kl. M)
    1
  • Lammhackfleisch
    300 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Minze, getrocknet
    ½ TL
  • Olivenöl
    40 g
  • weiße Bohnen (à 480 g), abgetropft
    2 Dosen
  • Gemüsefond
    700 g
  • Sahne
    50 g
  • Schafskäse in Stücken
    250 g
  • grüne Bohnen, TK aufgetaut
    250 g
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Chiliflocken
    ¼ TL
  • Peperoni, grün eingelegt, in Ringen (3 mm)
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 49 g
Kalorie 3531 kJ / 842 kcal
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...