
Urządzenia i Akcesoria
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
5 porzioni
Składniki
-
limone (opcjonalnie) preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo½
-
di zucchero90 g
-
di mandorle pelate100 g
-
di acqua300 g
-
foglio di gelatina (6 g circa) precedentemente ammollata e strizzata1
-
di frutti rossi misti freschi lavati e asciugati100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
168 kcal /
703 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Leggeri a tavola
10 Przepisów
Włochy
Włochy