Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi

Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi

4.1 31 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
5 porzioni

Składniki

  • ½ limone (opcjonalnie) preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
  • 90 g di zucchero
  • 100 g di mandorle pelate
  • 300 g di acqua
  • 1 foglio di gelatina (6 g circa) precedentemente ammollata e strizzata
  • 100 g di frutti rossi misti freschi lavati e asciugati

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 168 kcal / 703 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...