Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto

Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto

4.3 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

Cucchiaini di sfoglia
  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 200 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 100 g di burro morbido, a pezzi
  • 2 tuorli d'uovo
  • 50 g di acqua
Mousse al prosciutto cotto
  • 200 g di prosciutto cotto a pezzi
  • 5 olive verdi denocciolate
  • 50 g di ricotta
  • 50 g di robiola
  • 20 g di burro morbido
Terminare la preparazione
  • olive verdi denocciolate q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 468 kcal / 1959 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 32.5 g
Węglowodany 26.6 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...