Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
TM5 TM31 TM6

Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto

4.3 (16 ocen)

Składniki

Cucchiaini di sfoglia

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 200 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 100 g di burro morbido, a pezzi
  • 2 tuorli d'uovo
  • 50 g di acqua

Mousse al prosciutto cotto

  • 200 g di prosciutto cotto a pezzi
  • 5 olive verdi denocciolate
  • 50 g di ricotta
  • 50 g di robiola
  • 20 g di burro morbido

Terminare la preparazione

  • olive verdi denocciolate q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1959 kJ / 468 kcal
Białko
19.5 g
Węglowodany
26.6 g
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy