Urządzenia i Akcesoria
Gebackene Holunderblüten
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Mehl100 g
-
Salz1 Prise
-
Eier3
-
Milch60 g
-
Butterschmalz120 g
-
Holunderblütendolden gewaschen12
-
Zimt-Zucker-Mischung75 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
999 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apfelstrudel
1 godz. 20 min
Grießnockerl
30 min
Gebackene Hollerstrauben
30 min
Kirschenstrudel
1 godz. 45 min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 min
Holunderblütensirup
72 godz.
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Powidltascherl
1 godz. 10 min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 godz.
Leberknödel
55 min
Cremespinat
30 min