Urządzenia i Akcesoria
Gebackene Holunderblüten
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Mehl100 g
-
Salz1 Prise
-
Eier3
-
Milch60 g
-
Butterschmalz120 g
-
Holunderblütendolden gewaschen12
-
Zimt-Zucker-Mischung75 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
999 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Leberknödel
55 Min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Grießnockerl
30 Min
Erdäpfelknödel
1 Std. 10 Min
Zwetschgenknödel
1 Std. 10 Min
Gebackene Hollerstrauben
30 Min
Omas Fingerbaunkerl (Schupfnudeln aus dem Backofen)
5 Std. 30 Min
Kirschenstrudel
1 Std. 45 Min
Bärlauchpaste
20 Min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 Min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 Std.