Urządzenia i Akcesoria
Gebackene Holunderblüten
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Mehl100 g
-
Salz1 Prise
-
Eier3
-
Milch60 g
-
Butterschmalz120 g
-
Holunderblütendolden gewaschen12
-
Zimt-Zucker-Mischung75 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
999 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Reisauflauf mit Äpfeln
1 godz. 45 min
Apfelstrudel
1 godz. 20 min
Zwetschgenknödel
1 godz. 10 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 godz. 10 min
Bärlauchstrudel
1 godz. 30 min
Gebackene Hollerstrauben
30 min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Holunderblütensirup
72 godz.
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 godz.
Scheiterhaufen
1 godz. 30 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min