Zuppa di miso con verdure

Zuppa di miso con verdure

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

  • di olio
    10 g
  • di funghi shiitake, freschi tagliati in quattro
    200 g
  • di carote tagliate a fiammifero (0,5 cm x 8 cm)
    150 g
  • di porri a rondelle (5 mm)
    95 g
  • di dado per brodo vegetale in pasta
    2 cucchiaini
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • di acqua
    1080 g
  • di miso
    50 g
  • di tofu compatto a cubetti (1 cm)
    250 g
  • sale per aggiustare
  • pepe macinato per aggiustare
  • cipollotti a rondelle (3 mm)
    4

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 90 kcal / 377 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...