Zuppa di barbabietole

Zuppa di barbabietole

5.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    60 g
  • di burro, non salato
    50 g
  • di barbabietole crude pelate, a cubetti (2 cm)
    300 g
  • di acqua
    500 g
  • cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    1
    2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale, in pasta
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe bianco, in polvere
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di aceto di vino bianco
    1 cucchiaio
  • di zucchero
    1 pizzico
  • di cumino in polvere
    1 pizzico
  • di panna
    150 g
  • di rafano fresco
    4 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 261 kcal / 1091 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...