Zuppa di pesce con latte di cocco e curry

Zuppa di pesce con latte di cocco e curry

4.2 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 cipolla tagliata a metà
  • 400 g di carote a pezzi
  • 20 g di olio vegetale
  • 100 g di porri tagliati a rondelle (1 cm)
  • 3 cucchiaini di curry in polvere dolce
  • 100 g di acqua
  • 400 g di latte di cocco
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
  • 500 g di filetti di pesce bianco, senza pelle (es. Merluzzo o pollock) , a pezzi (2-3 cm)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 359 kcal / 1490 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...