Zuppa di pesce con latte di cocco e curry

Zuppa di pesce con latte di cocco e curry

4.3 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • cipolla tagliata a metà
    1
  • di carote a pezzi
    400 g
  • di olio vegetale
    20 g
  • di porri tagliati a rondelle (1 cm)
    100 g
  • di curry in polvere dolce
    3 cucchiaini
  • di acqua
    100 g
  • di latte di cocco
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    ½ cucchiaino
  • di filetti di pesce bianco, senza pelle (es. Merluzzo o pollock) , a pezzi (2-3 cm)
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 359 kcal / 1490 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...