Gulasch di vitello con funghi porcini

Gulasch di vitello con funghi porcini

4.6 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di funghi porcini secchi
  • 100 g di panna intera, fredda
  • 80 g di cipolla a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 cucchiai di olio di oliva
  • 800 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (ad es. collo, spalla)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 1 cucchiaio di farina
  • 300 g di acqua
  • 100 g di vino bianco
  • 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
  • 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
  • 100 g di panna intera

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 494 kcal / 2056 kJ
Białko 44.3 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...