
Urządzenia i Akcesoria
Lody pistacjowe i migdałowe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
4 porcje
Składniki
-
200 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
-
360 g cukru
-
200 g migdałów, ze skórką
-
1 ½ łyżeczki ekstraktu migdałowego, naturalnego
-
1000 g mleka 3,2%
-
50 g skrobi kukurydzianej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
1177 kcal /
4929 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
61 g
Węglowodany
121 g
Błonnik
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

CIASTA I DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska