
Urządzenia i Akcesoria
Lody pistacjowe i migdałowe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
4 porcje
Składniki
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych200 g
-
cukru360 g
-
migdałów, ze skórką200 g
-
ekstraktu migdałowego, naturalnego1 ½ łyżeczki
-
mleka 3,2%1000 g
-
skrobi kukurydzianej50 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
1177 kcal /
4929 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
61 g
Węglowodany
121 g
Błonnik
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

CIASTA I DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska