Urządzenia i Akcesoria
Ciasto wonton
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
15 sztuk
Składniki
-
180 g wody
-
300 g mąki pszennej
-
30 g wody bardzo zimnej
-
skrobia kukurydziana do oprószenia rąk i blatu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztuka
Białko
0.5 g
Kalorie
65 kJ /
16 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA ORIENTALNA
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Smażone pierożki wonton
1 godz. 25 min
Zupa Pho
1 godz. 20 min
Bułeczki bao z duszonym boczkiem i sałatką z czerwonej kapusty i orzeszków (Gua Bao)
1 godz. 20 min
Smażone bułeczki z wołowiną
1 godz. 30 min
Pierożki na parze z wieprzowiną i krewetkami
2 godz.
Pierożki bánh bao z wieprzowiną i jajkiem przepiórczym
2 godz. 55 min
Chinkali z mięsem i kolendrą
1 godz. 40 min
Jiaozi z wołowiną i porem
1 godz. 30 min
Pierożki shaomai
2 godz.
Kofty z jagnięciny i chutney z mango
3 godz. 10 min
Pielmieni
1 godz. 10 min
Chińskie bułeczki na parze z wieprzowiną (Baozi)
2 godz. 10 min