
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g wody
- 300 g mąki pszennej
- 30 g wody bardzo zimnej
- skrobia kukurydziana do oprószenia rąk i blatu
- Wartości odżywcze
- na 1 sztuka
- Kalorie
- 16 kcal / 65 kJ
- Białko
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bułeczki bao z resztkami mięsa z sosem Hoisin
1 godz. 30 min
Samosy
1 godz. 40 min
Pierożki na parze z wieprzowiną i krewetkami
2 godz.
Jiaozi z wołowiną i porem
1 godz. 30 min
Koncentrat bulionu azjatyckiego
1 godz. 25 min
Peruwiańskie ceviche
1 godz. 15 min
Pierożki shaomai
2 godz.
Majonez japoński (kewpie)
15 min
Biryani z jagnięciną
1 godz. 20 min
Azjatyckie spring rolls
1 godz. 20 min
Smażone pierożki wonton
1 godz. 25 min
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1 godz. 35 min