Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g wody
- 300 g mąki pszennej
- 30 g wody, bardzo zimnej
- skrobia kukurydziana, do oprószenia rąk i blatu
- Wartości odżywcze
- na 1 sztuka
- Kalorie
- 65 kJ / 16 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pity z patelni z hummusem i warzywami
2h 20min
Tajski burger
55 Min
Sos majonezowy z chimichurri
10 Min
Kofty z jagnięciny i chutney z mango
3 Std. 10 Min
Ramen z klopsikami z indyka
2 godz. 25 min
Azjatyckie spring rolls
1 Std. 20 Min
Pierożki na parze z wieprzowiną i krewetkami
2h
Japoński omlet z kapustą (okonomiyaki)
30 Min
Jiaozi z wołowiną i porem
1 Std. 30 Min
Sajgonki z sosem słodko-kwaśnym
1h 50min
Japońska zupa ramen
1h 50min
Zupa Pho
1 Std. 20 Min