
Urządzenia i Akcesoria
Biscotti z migdałami i gruszki w syropie
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
8 porcji
Składniki
Biscotti z migdałami
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
-
jajka3
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego80 g
-
mleka50 g
-
mąki pszennej100 g
-
mąki migdałowej250 g
-
migdałów, ze skórką100 g
Gruszki w syropie
-
wody400 g
-
wina Porto250 g
-
cukru300 g
-
strączków kardamonu lekko rozgniecionych6
-
skórki z cytryny (1 kawałek), ekologicznej, bez białych błonek5 g
-
skórki z pomarańczy (1 kawałek), ekologicznej, bez białych błonek5 g
-
gruszek, odmiana Konferencja twardych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ósemki800 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
627.3 kcal /
2627 kJ
Białko
14.4 g
Tłuszcz
26.1 g
Węglowodany
68.6 g
Błonnik
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

CIASTA I DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska